2023 július 2-8., Várbükk

Az Aranyelme foglalkozásain év közben részt vevő, motivált gyerekek számára hirdetjük minden évben nyári táborunkat. A hét napos program tartalmaz két tehetséggondozó foglalkozássorozatot, és rengeteg izgalmas délutáni és esti programot, valamint egy nagy kirándulást. Azokat az idén tavasszal 2-6 osztályos gyerekeket várjuk, akik szeretik az idejüket aktívan tölteni, érdeklődőek, kíváncsiak, szeretik a kihívásokat, és a tevékenységek sokféleségét.

A tábor a már megszokott módon épül föl, délelőttönként az év közbeni tehetséggondozó foglalkozásokról ismert programvezetők foglalkozásain vehetnek részt a táborozók, délutánonként pedig változatos programok és sportlehetőségek közül lehet választani. Esténként vetélkedőkkel, és vicces programokkal készülünk. A táborhelyhez vonattal és busszal fogunk eljutni, a pontos részleteket a jelentkezést követően fogjuk e-mailben kiküldeni.

A tábor megrendezéséhez szükséges adomány teljes összege gyerekenként 70 000 Ft, amelyet két részletben kérünk befizetni. Az első részletet, foglalóként 20 000 Ft-ot az online jelentkezést leadását követően kérjük befizetni. Kérjük, hogy az átutaláskor a megjegyzés mezőbe a gyermek nevét és a TÁBOR szót szíveskedjenek beírni. Ezzel az adománnyal tekintjük a jelentkezést véglegesnek. Az adomány második részletét (30 000 Ft) a jelentkezés megerősítését követően kérjük utalni, a harmadik részletet (20 000 Ft) a pályaudvaron, készpénzben kérjük a szervezőknek átadni.

A táborba való jelentkezés határideje június 10., a jelentkezéshez kérjük használják az alábbi linket. Az tábor véges fizikai befogadóképessége miatt a férőhelyek száma is korlátozott, kérjük, hogy ha szeretnék, hogy a gyermek biztosan jöjjön, szíveskedjenek időben jelentkezni.